Mad River

Jag är hemma efter en utekväll i Philly. Klockan är nästan 5 här, så det är lite kul att den redan är 11 på förmiddagen i Sverige. Ikväll testade vi på en "underage-club", vilket var första gången för mig, och jag säger bara a l d r i g mer. Det var så himla dåligt! Hela atmosfären var helt fel, folk klär sig hursomhelst och de dansar diirty. Så vi stack. Sen av en slump när vi går utanför barerna träffar vi ett par kanadensiska hockeyspelare. Helt plötsligt är vi påväg till Mad River som jag inte har varit på innan. Vi är ganska många i gruppen, så vi kommer in fastän alla inte har fungerliga id:n. Wohoo! Kvällen blev grymt bra. Där fanns det snygga folk! Nu är jag hemma, nu ska jag sova. Godnatt!

Right now I'm busy




Imorgon har jag prov på tre kapitel så slänger upp en bild från Central Park och fortsätter pluggar, ha en bra torsdag!

Motivation



Det är det där första steget som är jobbigt att ta, ibland är jag så lat, men nej jag ska följa mitt träningsschema, jag vill!

What I do

För ovanlighetens skull har jag jobbat hela eftermiddagen och kvällen idag. Eller som vanligt känns det inte som att jag jobbar- mer som att jag umgås med 10-åringen nu när de andra inte var hemma. Så ikväll har jag hjälpt honom med läxan, ätit McDonals-mat, kollat på tv och bara känt mig som en storasyster typ. Bra erfarenheter inför framtida jobb va? Haha..

Nej men jag får tänka på allt annat jag lär mig och upplever här, USA-skills som kommer sitta i liksom ;)


My weekend

Helgen har gått alldeles för snabbt.. Jag har fixat håret hos frisören, hängt med vänner och njutit av att vara hemma själv. I lördags var vi ute i Philly och vi har hittat en helt ok klubb. Fast visste ni att de stänger 2 överallt? Dåligt va! Det är ju ändå Philadelphia.. 


Bjuder på en bild från Cancun, min kamera funkar fortfarande inte :(


Hungerspelen

Jag såg The Hunger Games idag på premiärdagen och gud vilken bra film! Det har varit hur mycket prat som helst om filmen på sistone och att den kommer bli lika stor som t.ex. Twilight-filmerna. Och jag blev verkligen fångad av filmen, har aldrig sett någon liknande historia. Barn som dödar barn liksom.. Skulle ge den 4 av 5 stjärnor! 


Torsdagskväll

Har suttit på Starbucks uteservering med Sofia ikväll, klockan 9, UTE, i MARS, underbart. Tidigare hade jag college och jag skrattar tyst för mig själv åt mina klasskamrater som alla på något sätt är väldigt komiska.

Sedan åkte jag med min värdmamma och yngre värdbarnet till flygplatsen för att kunna köra hem bilen. De åker till Florida, i första klass, lyx.. Saken är den att när jag skulle hem så tar min gps mig raka vägen genom Philadelphias centrum haha. Men ja, köra bil genom en av USA:s största städer gick faktiskt bra!

Nu ska jag kolla på missade Hart of Dixie-avsnitt och i helgen njuter jag av att ha huset för mig själv ;)


Vad tänker ni på när ni hör "Philadelphia"?? :D


See you in Europe

Nu har även Stefi åkt hem till Tyskland. Min fina vän som jag bland annat åkte till New Orleans med. Vi har inte bott så nära så att vi har setts så ofta i veckorna, men vi har ändå blivit bra kompisar. Jag sa hejdå till henne i förrgår med ett löfte om att ses snart igen. Sverige, räkna med att få besök av en massa tyskar när jag kommit hem.


Bild på oss tagen för nästan ett år sedan

Graaaatttiisss

Stort grattis på födelsedagen x 2, Mamma och Mican!! Synd att jag inte kan vara med och fira! Så lova att ät lite tårta för mig också :)



Adidas running

Här ser ni mina nya älsklingar! Jag kollade först i Nike-affären för deras skor är så himla snygga, men INGA satt bra. Sen gick jag in på Adidas och när jag satte på mig dessa kändes det perfekt. Yes, det är de som ska ta mig i mål på Philadelphia 10 miles!

Kostade 350 spänn, på Philadelphia Premium Outlets.




Sola?


Vädret fortsätter att steka på, kom ihåg att det fortfarande är MARS. Jag har för mig att Philadelphia ligger på samma breddgrad som Spanien ungefär, och där brukar det ju vara varmare än i Sverige. I vilket fall- underbart!

Premium outlets

Var en runda på outletet idag. Jag skulle hitta löparskor, men hann inte så kommer nog åka dit imorgon igen. Jag måste ha nya skor att springa i. De jag har nu är typ 100 år.. Bra att det är så billigt i USA iallafall!

St. Patrick's Day

Var med om min andra St. Patrick's Day i USA idag! Jag körde hem från Lollo's place i morse och alla som var ute hade något grönt på sig. På radion spelades det irländsk musik. Lite senare begav jag mig till favoriten the Cheesecake Factory för att fira två födelsedagar. Jag provar en ny cheesecake-smak varje gång (de har måånga) och denna gången blev det Wild blueberry white chocolate cheesecake, mmm.

Efter blev det fest! Eller ja.. vi åkte in till Philly och testade några barer som var sådär. Det var inte så roligt folk ute, massa hoppande kineser haha. Kanske vi åkte in försent.

Såhär såg jag ut idag:






Friday

Beger mig till Lollo för häng med fina vänner!


Lång dag, tråkig dag

L var hemma igen så vad kan man göra? Jag fixar lite i huset och sover i fåtöljen när han kollar på tv. Jag måste skicka in min "flight request form" så snart som möjligt också. Alltså datum och sånt när jag ska flyga hem. Humöret skiftar lite, detta var en tråkig dag så det gjorde inte så mycket att tänka på hemfärd. Andra dagar är det tvärtom!


Är uppe i 5 miles (8km) som längsta sträcka i veckan, hälften av loppet i Philly!

SOMMAR

Wooow vilket väder vi hade idag, riktigt varmt! Men såklart var jag tvungen att stanna inne med L som var sjuk.. Han kom nerför trappan imorse och hann säga "Nicolina, I don't feel so good..", innan han rusade till toan och spydde, stackarn. Hoppas han är frisk imorgon så jag kan njuta av sommarvärmen!


Håller förövrigt på att planera västkusten! Boende i L.A, någon?

Cancun ♥

Det är illa när man till och med googlar "I miss cancun" va?




Men om bara 3 månader åker jag till Hawaii!!


Marquee

Denna veckan ska bli väldigt varm- runt 20 grader! Det ska nog bli kallare igen sen men det verkar som att vintern går över till sommar väldigt snabbt här. Vi har ställt fram till sommartid också så just nu är vi bara 5 timmar bakom Sverige ;) Här är två pics från i lördags:


Mina mexikanska kompisar är så roliga!!


Här är baksidan till Jersey Shore, hahaha. Förresten så är ju Snooki gravid så vad gör hon på klubb?!

I'm on jersey shore?!

Så vi körde på Marquee igår! En av NY:s kända klubbar (fast verkar som att den var mer "inne" för ett par år sen), de nämner den bland annat i Gossip Girl! Det är inte helt fel att betala drygt hundra kronor för tur-och-retur till NY och sen som vanligt få inträde och drinkar gratis. Det var dock helt packat med folk där och klubben är inte jättestor.

MEN gissa vilka som var där?? Snooki och Jwoww! Och deras film-team, haha. Det var en massa filmkameror utanför när klubben stängde. Ska dock vara ärlig och säga att JAG såg faktiskt inte de och är skitsur för det! Men kan iallafall säga att jag har festat på samma klubb. Ska kolla alla Jersey Shore avsnitt nu bara för det :D


Hann ta en bild innan vi stack igår men hann aldrig ladda upp den ;)

NYC

Beger mig till NYC nu! För andra helgen i rad! 2 timmars bussresa och så hamnar vi mitt i storstadsruset. Wohoo, party!


Training program



.. och här ser ni träningsschemat som min värdmamma fixat (hon tränar också). Har sprungit regelbundet hela början på detta året men är jättetaggad nu när jag har ett schema att gå efter. Ja det är sant, jag ska verkligen springa loppet i maj i Philly, hur coolt? Kommer garanterat vara fit för sommaren då hehe.

Schemat är egentligen för halvmaraton, men nej som sagt loppet är 16 km!

21+

Vädret idag har varit sååå nice- 21 plusgrader. Jag har dock ett moln på himlen just nu- min kamera funkar inte! Jag lyckades såklart få sand i den i Cancun, så objektivet vill inte komma ut! Hjälp? Hade inget kamerafodral (tappade bort det i New Orleans), så det var kanske inte så smart att ha den bland alla sandiga saker..




Svar på vad jag ska göra i maj: springa Philadelphia 10 miles! (16km)

I have a goal



Gissa vad jag ska göra i maj? :D

Time's flying

Jag har ingen hemlängtan, räknar inte ner dagarna, ser inte ens fram emot det. Men faktum är att jag bara har fyra månader kvar i USA. 4 månader!! Sen åker jag hem till Sverige, lämnar allt här och kommer jag hit igen kommer det ske som turist? Fy vad hemskt! USA är mitt hem nu. Samtidigt är det hemskt att jag inte längtar hem till alla där hemma. Jag har kanske glömt hur bra Sverige är och hur mycket jag saknar er där hemma?

I don't know! Jag vet bara att tiden kommer gå riktigt riktigt snabbt nu!


Central park

Jag har inte kunnat prata på hela dagen, måste ha tappat rösten någonstans i New York.. det var kallt och blåsigt. Här är lite bilder från Central Park iallafall. Klänningen är från HM!








Saturday @Ajna

Jag och Rebecca åkte till NYC lördag-söndag för att bli av med vår Cancun-depression. Klubben vi gick till heter Ajna och var faktiskt rätt kass, dj:n var värdelös. Men vi fick lite mer kontakter så ska testa en bättre klubb nästa gång! Söndagen gjorde vi inte så mycket, gick mest runt och skrattade åt alla olika sorters människor som samlas i the big city!


    Rebecca, Caroline, jag

Ai Se Eu Te Pego

Denna låten är så mycket Cancun-känsla! Förlåt men kommer nog aldrig sluta tjata om Cancun. Ska döpa om bloggen till Nicolina in Cancún.




Dream came true

Jag SIMMADE MED DELFINER i Mexiko!! Det har varit en dröm sen jag var liten- vilken småtjej drömmer inte om att få simma med delfiner liksom? Och det var så kul!! Bara att klappa på de och sen att få "åka" med den. Är jätteimponerad över allt de kunde göra och vilket bra band det var mellan delfinen och tränaren. Åhhhh, älskade det!






Cancun

Åhhh, vad jag saknar Cancun!! Jag och Rebecca har varit deprimerade- riktigt deprimerade, denna veckan. Om jag saknade New Orleans så är detta 10 ggr värre.

Hela resan var perfekt. Vi hade valt ett bra hotell med all inclusive och gångavstånd till klubbarna. Vår strand var rätt liten men vattnet och sanden var PERFEKT. Vi älskade utsikten från balkongen.

Mexikanarna är roliga- korta, runda, mörkhåriga, leendes. "Hola señoritas", "chiqas", "amigas". Hahaha.

Vi dansade på klubbarna och har en massa oslagbara minnen och träffade massa människor! Vad mer ska man säga? Underbart ställe!








Kokosnöt!


Vad dricker man i Mexiko? Tequila!


Good life

Pluggar

Har prov imorgon på tre kapitel och jag har knappt läst någonting.. Skyller Cancun på det och får jag ett F så var det ändå värt det!

RSS 2.0