Lil Jon @ The City, Cancun

Kolla in videon- vi var där!! Det var helt av en slump vi kom dit, visste inte att Lil Jon skulle hosta ett party i Cancun. Och vi kom att stå en meter ifrån honom när han stod på baren och hällde shots. Det var grymt!!











Home from my paradise

Hemma från den bästa resan i mitt liv. Cancun är helt otroligt. Det tog emot att åka hem kan jag ju säga och jag vill tillbaka nu nu nu!

Vi har haft så sjukt kul. Cancun är inte bara sol och bad utan det finna en massa saker man kan göra OCH det är värsta feststället. Speciellt nu när kanadensiska ungdomar har spring break.

Ska berätta mer vad vi har gjort men ska bara få alla bilderna. Tog en hel del kan jag ju säga hehe.


I'm in Miami, bitch!

Sitter pa Miamis flygplats och väntar på flyget till cancun. Åkte hemifrån klockan 3 i natt så är jätte trötta. Men är så taggade  :D:D kommer nog inte kunna uppdatera från Mexico så enjoy the silence.

Preparing for Cancún


Flip flops (Old Navy har billigaste- två par för 5 dollar), solglasögon, vattenfast mascara och solskydd med hög faktor.

3 dagar kvar tills vi åker och vädret i Cancún ligger på 27-28 grader :D

Spring i benen


Visst tycker jag ofta att mitt jobb är långtråkigt, men vissa dagar blir jag extra glad. För idag var jag ute och sprang med pojkarna och det (plus skype med mamma som jag inte pratat med på länge) höjde mitt humör. Vill ut och springa igen, nu nu nu!

Happy Valentine's day



Alla hjärtans dag är jättestort här i USA kan jag ju säga. Igår pratade de om att imorgon är det "the big day", satte hjärtan på väderprognosen osv. Så fort jag kom i in i mataffären möttes jag av berg av blommor och ballonger haha. Överdrivet. Iaf, jag firar med att jag fick ett A på mitt första prov :D


Wet Seal


Hittade dessa klackarna på Wet Seal igår. De var nedsatta till 20 dollar (ca 140kr). Good deal!

1 more week

Det blev inget fashion week för oss i helgen. Visst det hade varit kul att vara i NY just då, men liksom, det är NYC, det händer alltid något där. Istället har jag druckit swedish fish drink i Manayunk, shoppat skor på King of Prussia, kollat Grammy-galan, sörjt Whitney Houston och skrattat med Rebecca.

Nu är det bara en vecka kvar till Cancun!! Omg, det är snart!


Montgo



Joo, men provet gick förhoppningsvis bra idag. Det är bara det att jag föreställt mig att college skulle vara mycket svårare. Eller är det för att detta är ett billigt community college?

PS. jag har hört att de ska göra filminspelningar i Philly, så det finns chans att se både Noomi Rapace och Will Smith ;)


Business in action

Jag har prov imorgon och känner mig faktiskt förberedd. Enligt vår lärare Mr C så kommer det dock inte vara så svårt. 30 frågor med alternativ-svar och någon "extra credit"-fråga. Vet inte varför det är så lätt? Vi har inga läxor, slutar alltid tidigare, osv haha.


Flashback

Bild från i somras när Emelie var här på besök. Vi turistade i Philly och började med en frukost på the Continental. Mina favoriter: pancakes!


6:e februari

Måndag, ny vecka. I helgen spenderade jag 0 dollar, moahaha. Vi har nämligen bokat flyg till Las Vegas och hem från San Fransisco på vår resemånad så ska spara vidare.. Denna veckan börjar Fashion week i NY, så hade viljat dit i helgen! Kanske?? :)


Go Giants!



Watched the Super Bowl (final in American football) with Rebecca tonight and the champions were... New York Giants! Congratz!

Fast egentligen kan jag inte påstå att vi verkligen kollade på matchen, football är rätt tråkigt. Men vi är iaf såå taggade inför Canun nu, bara 2 veckor kvar!

Somebody that I used to know

Denna låten dyker upp överallt just nu och är beroendeframkallande!!





Central Park


För ungefär ett år sen: Kat och jag i Central Park, NY

3 saker som höjde min onsdag

#1
Hade S, L, C och T över på frukost. Vi lagade amerikanska pannkakor som blev så sjukt goda!! Jag älskar american pancakes, med syrup på är det heaven. Sedan satt vi ute i 18+ grader och njöt av solen.

#2
Jag ringde min bank för behövde hjälp med något. Då frågar hon jag pratar med om jag är svensk pga mitt efternamn och frågar "hoor mowr doo?" och hon berättar att hon haft en svensk utbytesstudent och vi börjar prata om Sverige och sånt istället. Så amerikanskt att börja prata personligt med de man inte känner. Hände en gång att någon ringde fel och började värsta samtalet istället haha..

#3
När jag tvättar barnens jeans kollar jag alltid fickorna först. Och det är väl tur det, jag hittar allt från iPods och pengar till morötter och "lunch detentions" (kvarsittning), haha.


RSS 2.0