Happy New Year

Jag hade världens bästa nyårsafton i NYC igår firandes med Rebecca och hennes kompis Stefanie. Och stället vi var på.. jag måste få skryta lite haha.

Biljetterna vi hade fått var till the Dream Downtown. Samma ställe som Victorias Secret Fashion shows efterfest hölls 2011 och där bl.a. Marc Jacobs haft något event. Alltså massa kändisar som har varit där. Priset för biljetterna igår var uppe i 7000 kronor(!).

Vi hade inte varit där innan så vi visste
inte riktigt hur det skulle vara. Men direkt när vi kom fram med taxin var det någon som kom fram och öppnade bildörren för oss. Alla var skitsnygga när vi kom in. Det var jättefint därinne. De hade open bar, servitörer som gick runt med appetizers, grym musik och vid tolvslaget hade de stora skärmar med direktsändning från när de släppte bollen på Times Square. Vi skålade i champagne och alla var glaaada.

Efteråt blev det årets första måltid: pizza! Och sedan vandrade vi till Times Square där det hölls på att städas upp allt skräp från firandet. Innan klubben hade vi kollat hur nära vi kunde komma Times Square men det var inte nära haha. De stänger av blocken i takt med att de fylls med folk. Så om någon har planer på att åka dit på nyår.. var där tidigt haha. Gott nytt år!


Kommentarer
Postat av: caroline

Hej tjejen! :)



Kunde inte låta bli att smyga in en kommentar :) Såg att du är au pair utanför Philly! Såg däremot att du redan varit där ett år och kanske till och med åker hem strax? Tänkte att det var värt ett försök iallfall! Åker nämligen som au pair till philly den 6e februari :) Är i full gång att få kontakt med andra au pairer i närheten men det går sådär :P



Hoppas allt är bra och att du trivs! Ha det fint :)



/Caroline

2012-01-02 @ 16:52:13
URL: http://mirime.blogg.se/
Postat av: Mamma

Låter som ett helt ok nyårsfirande...haha :D:D:D Kraaaaaaam o Happy Nytt År från oss här hemma!!!

2012-01-03 @ 09:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0