Swedish lunch

När jag var på lunch på IKEA med Lollo idag träffade vi en gubbe som var från Sverige! Det är så ovanligt att träffa andra svenskar som inte är au pairer (jag känner till 6 svenska au pairer här omkring). Denna gubben hade bara bott här ett par månader nu, men när han var yngre hade han arbetat som skådespelare i självaste Hollywood! Men vi kände inte igen han så han kan inte ha varit känd hehe..


Kommentarer
Postat av: Sara Ojala

Hejhej kusinvitamin!



Nu har jag läst igenom din blogg ett exantal gånger och jag har bestämt mig för att också sticka iväg till USA som au pair! Känns verkligen som någonting för mig och det verkar så himla kul och nyttigt på samma gång:) Jag tänkte åka detta året i November. Vi kan väl träffas när du kommer hem så kan du berätta lite mer? jag har massa frågor haha. Tänker på dig jämt och ständigt :) KRAM!

2012-04-11 @ 10:37:04
Postat av: Anonym

Sara! Åh, gud vad kul att du också vill göra detta! Det var det bästa beslutet jag har tagit ;) så jag tycker verkligen du ska åka, det är en upplevelse, man lär sig jättemycket osv! Men jag kommer nog bli avundsjuk när du åker o jag är kvar i Sverige hehe.. Absolut, vi får träffas till sommaren så berättar jag allt då :D Kram kram

2012-04-12 @ 05:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0