Silver Bay Weekend Class

Nu är vi hemma från Silver Bay och det var det slappaste sättet någonsin för att få ihop sina credits. Det var inget seriöst plugg för fem öre haha. Men lärarteamet (som var volontärer) var roliga och lektionerna var mest att lyssna på deras roliga historier. Lektionerna var typ scrapbooking, tips på resa i usa och amerikansk slang.

Resan till och från var dock lite rolig. När vi åkte dit tog det en evighet på motorvägen, men sedan svängde man enligt vägbeskrivning av och fortsatte på en väg som var becksvart i minst trettio minuter. Och då var det verkligen becksvart- inga gatlampor, inga andra bilar, inga reflexstolpar, bara skog skog skog. Sedan kom vi iaf fram och dagen efter såg vi att det var riktigt fint där.

Restiden hem tog längre tid pga tågtiderna.. Vi åkte bil igen, sen tre olika tåg och sen buss ut till mig. Så sammanlagt var restiden nästan lika lång som en flygresa från USA till Sveriga, hahah.






Bodde i huset bakom



 
Digital photography class


Typisk amerikansk lunch: turkey sandwich and french fries. Alltså två brödskivor med kalkonkött emellan och SÅS till haha, och pommes..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0