Niagarafallen

Efter lite nattliga bravader på fredagskvällen kom jag, Julia och Thais fram till NY. Och efter frukost på Starbucks tog vi en yellow cab (!) till Chinatown där den guidade bussturen upp till Niagarafallen skulle börja.


In the taaaxi

Det var väl vi och sen ungefär 50 indier på bussen (även vid Niagarafallen var det hur många indier som helst, vi vet fortfarande inte varför denna platsen är så speciell för de att besöka?). Men åtta timmar senare var vi iaf framme och såg ja, Niagarafallen. Vi åkte med någon båt (Maid of the Mist) så vi kom riktigt nära. Vi var också endast en bro bort från Kanada, och när vi åkte med en annan båttur korsade vi också den kanadensiska gränsen, så jag har varit i Kanada, fast det räknas inte riktigt hehe.


Julia, me, Thais

Även om det var ett billigt chinabuss-företag (taketours.com om någon är intresserad ^^) så var resan mycket bättre än vad vi förväntat oss. Reseguiderna sa allt två gånger, först på engelska och sen på kinesiska, men de var så roliga! Det var också organiserat med tiderna och allting, super verkligen, så rekommenderar!


Med Kanada i bakgrunden


Båttur genom the Thousand Islands, med fina slott på öar


Niagara falls


Blev lite blött..

Hela resan avslutades med att någon random kvinna på tågstationen hemma i Philly gav oss finaste blombuketterna. Hur konstigt låter inte det?? Men det var sant haha :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0